Gość bertomo Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Witam jestem nowy na forum i mam mały problem z samochodem ponieważ nie chce on odpalić ani na benzynie ani na gazie dwa dni temu gdy chciałem odpalić auto kontrolki od gazu nie świeciły to poruszałem pod maską przewodami od sterownika gazu było już ok po przejechaniu ok 40km jak chciałem podjechać pod dom to samochodem mi szarpło i już nie chciał odpalić zgubił gdzieś iskrę co może być tego przyczyną prosze o szybką odpowiedz Z GÓRY DZIĘKUJE   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 poruszałem pod maską przewodami od sterownika gazu było już ok Sam sobie odpowiedziałeś.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bertomo Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 ale co może być przyczyną tego ze nie ma iskry   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Przerwa w obwodzie z winy sterownika LPG? Skoro ruszenie wiązki pozwoliło na odpalenie to przecież logiczne. Elektryk musiałby to ogarnąć.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bertomo Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 nie na odpalenie tylko na zapalenie kontrolek na przycisku od gazu [ Dodano: 2014-03-30, 19:02 ] kontrolki się nie świeciły na przycisku od gazu i nie mogłem przełączyć na gaz ale na benzynie normalnie odpaliłem po ruszeniu wiązki kabli od sterownika gazu sonda lambda kontrolki się zaświeciły i samochód palił na benzynie i na gazie ale teraz nie mogę już odpalić ani na tym ani na tym ale te kontrolki się świeca na przycisku   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 No to jazda: http://forum.samnaprawiam.com/silnik-benzyna-nie-zapala-co-robic-vt47.htm   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi