Gość blair Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Dzień dobry mam astrę 1,6 105KM 160000 przebiegu Mam ją od tygodnia i niestety zauważyłem dość poważny problem. Auto odpala, jeździ normalnie. Jednak gdy jadę wolno np. na II biegu, prędkość obrotowa 1500-2000 auto zaczyna szarpać, robić "kangurka" a po wrzuceniu na luz obroty spadają do zera i auto gaśnie. po odpaleniu pracuje normalnie. to samo dziej się podczas wolnej jazdy na parkingu, w ruchu miejskim. ten sam objaw pojawia się przy stałej jeździe z 3000 obrotów na II biegu. po wrzuceniu na luz auto gaśnie. auto dobrze się zbiera, cicho pracuje. jak myślicie w czym jest problem. czy koś z was miał podobny problem? dziękuję z góry za podpowiedzi. pozdrawiam   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Proponuję przeczyścić przepustnice i udrożnić wszystkie przewody i kanały jakie się w niej znajdują, do sprawdzenia jeszcze świece a najlepiej je wymienić na nowe.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blair Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 dzięki za podpowiedzi świece wymieniłem na nowe oryginały GM (brak poprawy) dziś posiedzę nad przepustnicą   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi