Gość Maksymilian14 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam. Mam Vectrę B 1.6 16V 1996r. z automatyczną skrzynią biegów. Niestety, skrzynia mi padła i muszę znaleźć nową. Chciałbym się dowiedzieć czy muszę znaleźć skrzynię z identycznymi wszystkimi numerami katalogowymi podanymi na tabliczce znamionowej czy wystarczy, że będzie się zgadzał tylko kod skrzyni i nr części, w moim przypadku to AF 13 YA, 60-40 LE. Czy znalezienie skrzyni o takich parametrach wystarczy, czy potrzebne są jeszcze inne dane skrzyni? Jeżeli tak to jakie? Z góry dziękuję za pomoc. Niżej podaje moje nr katalogowe skrzyni, może ktoś ma na sprzedaż taką skrzynię. AF 13 YA 60-40 LE 90470 774   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 AF 13 , 60-40 LE Tego trza szukać, reszta nieważna.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maksymilian14 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Dzięki!!!   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi