maciekchn Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Siemka jezdzilem ostatnio innym autem instalacje mial tez jak ja i u nich gaz przelanczal sie po jakim czasie a u mnie jak przygazuje , chce by gaz przełącza sie po pewnym czasie a nie np jak wyjezdzam z bramy bo depne lub jak samemu zmieniam bo czasto zapominam, Centrlake mam taka LINK instalacja zwykla chyba 2gen   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Te centralki tylko przełączają po osiągnięciu odpowiednich i nadanych przez serwisanta obrotów z boku jest mały otwór w którym widać potencjometr którym się to reguluje i tam możesz zmienić wielkość obrotów przy jakich centralka przełączy na LPG.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maniek02 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Te centralki tylko przełączają po osiągnięciu odpowiednich i nadanych przez serwisanta obrotów z boku jest mały otwór w którym widać potencjometr którym się to reguluje i tam możesz zmienić wielkość obrotów przy jakich centralka przełączy na LPG. Tak jak Grześ pisze a dokładniej z tyłu masz mała biała śrubkę (schowana w obudowie, jest tylko dziurka ) i nią regulujesz przy jakich obrotach ma się przełączyć z PB na LPG... Jeśli masz obrotomierz w aucie.... to cienki płaski wkretak i do roboty Tylko pamiętaj żeby było ustawione na AUTOMAT czyli jak dobrze pamiętam na poz I   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbigniew007 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 kolego pewnie gaz mu sie przełacza od osiagnietej temperatury przewaznie jest to 26 stopni   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maniek02 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 kolego pewnie gaz mu sie przełacza od osiagnietej temperatury przewaznie jest to 26 stopni Nie ta centralka Miałem to w Corsie B wystarczyło odpalić i na PB i przegazowac (ja miałem na 2 tys obrotów ustawiony i przełączał sie na LPG   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi