Gość Kubus Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Witam. Niedawno zostałem właścicielem (czy szczęśliwym to się zobaczy) Vectry c 1.8 122 KM. Chce do nie założyć instalację LPG. Warsztat gdzie chcę zakładać instalkę polecił mi taki zestaw. 1. Sterownik STAG Qbox 2. Reduktor AC r01 3. Wtryski AC W01 na listwie lub pojedyncze Hany czerwone, 4. Butla oczywiście w koło 5. Wlew gazu pod klapką wlewu paliwa - ale z tym trochę marudzą że trudno zrobić Całość za 2 450,0 PLN albo 2 650,00 w zestawie z Hanami. Ewentualnie zamiast STAG Qbox mogą zamontować STAG-a 4. Wtedy 100 zł taniej. Pytanie który sterownik lepszy i czy warto dopłacić te 200,00 zł za hany czy też wtryski AC W01 też będą dobre do tego silnika.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Ja bym wziął Stag-a 4 i Hany. To prosty silnik, sprawdzony, lubi LPG i nie ma głębszego sensu kombinować z nowościami Stag Qbox. Doskonale sprawdza się Stag 4 no takiego miałem przy praktycznie identycznym silniku w VB. Hana najlepsza obok Keihin-a więc nie ma co się zastanawiać nad innymi wtryskami.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kubus Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Ok.. W sumie też też miałem wybrać Hany więc upewniłeś mnie że to dobry wybór. Dzięki.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość romo245 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Ja bym wziął sterownik STAG 4 no i wtryski Hany albo pojedynczy Barracuda, bo u mnie bardzo dobrze się spisuje już od 3 lat. Wiem, że temat już trochę przestarzały ale zawsze komuś innemu może się pomoże   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi