Gość haall00 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 czy istnieje w tym modelu takie coś jak filtr kabinowy (przeciwpyłkowy?)a jeżeli tak to jak i gdzie go wymienić ,nie mam klimy . a zimą leciał mi w oczy śnieg z kratki wentylacyjnej;(pomocy bo zbliża się następna zima.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Poszukiwania w sieci doprowadziły do stwierdzenia, że to auto nie ma filtra kabinowego. Nie znalazłem żadnej informacji na temat jego istnienia.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość silvo44 Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 to auto nie ma filtra kabinowego A żeby dmuchawa nie zaciągała syfu z zewnątrz może da się naciągnąć na wlot pończochę lub coś podobnego..   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi