Gość Arkom Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Witam mam takie małe pytanie czy da się jakoś "mechanicznie" sprawdzić iskrę na świecach z taka cewką ?? Pisząc mechanicznie mam na myśli tak jak to robi się w aucie ze zwykłymi kablami WN, Polonez Kadet itp. Czy można w przypadku takiej cewki ja zdjąć założyć na nią świece i zwyczajnie sprawdzić czy jest iskra, czy np mierzy się opór na pewnych pinach???   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość automux Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Możesz sprawdzić fizycznie, daj masy na gwint i zakręć silnikiem.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Dokładnie tak się to robi.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arkom Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Ok o to mi chodziło, wolałem się upewnić dzięki za pomoc.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi