maciekchn Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Witam mam taki pytanie czy zle mieże czy az tyle mi pobiera w pierwszym aucie 0,35a a w drugim jest 10,2 i akumulator padł teraz po 2 dniach postoju ....   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 pobiera w pierwszym aucie 0,35a a w drugim jest 10,2 Nie może aż tyle pobierać. 10,2A zeżrą 2 żarówki drogowe. Coś chyba źle pomierzyłeś.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekchn Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Tyle wyszło.... Moze jakies zwarcie mam ... [ Dodano: 2013-09-01, 06:08 ] zredukowane do 0,60 (odłacone radio alarm itd) jak otwieram dzwi to wyskakuje 1,006 wywaliłem narazie ten bezpiecznik.... Jak sprawdzic czy w aku. nie poszła cena ? przy ładowaniu wszystkich bulgosze w jednej nie ....   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi