Skocz do zawartości

brak mocy silnka

Gość Anonymous

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Anonymous
Kup w jakimś motoryzacyjnym tłumik przelotowy w obudowie kata i niech ktoś Ci to porządnie wspawa "jednym ciągiem" co by nie podpadało na przeglądzie i heja ;-)

Jeżeli silnik jest w dobrej kondycji to mimo sprawdzenia auta analizatorem spalin, może nie wykryć jego braku ;-)

W strumiennice w miejscu kata bym się nie bawił... ale to dłuższy temat - mający tyle samo zwolenników co przeciwników ;) ...

Na pewno nie wybebeszaj go i nie zostawiaj pustej puszki, auto przy przyspieszaniu może mieć dość irytujący metaliczny dźwięk rodem z rajdówki WRC ...

Nie chciał bym by po wstawienu przelotowego tłumika podobnego do kata ,nie przyczepił sie na przegladzie,bo nie chciał bym by nie podbił przegladu i kazał wynienic na nowego bo sam wiesz ze to są dodatkowe koszty , tu mam własnie dylemat zaryzykować czy wstawić jakis zamiennik za 400 .

ps. apropo potrzebuje schematu instalacji elektrycznej do VW Polo Clasic 1,6 bo mam tez taki i niedział a elektryczne szyby od 2 dni zamknołem i juz nie da się otworzyc .

• Odpowiedzi 24
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

zaryzykować czy wstawić jakis zamiennik za 400 .

To już będzie zależeć od Ciebie... dobrze dobrany zamiennik nie wpłynie w żaden sposób na pracę silnika ani na skład spalin... co do zaryzykowania - dużo osób wstawia tłumik w obudowie kata i nie żałuje tej decyzji... ba, niektórzy nawet bezczelnie wstawiają kawał rury zamiast tłumika/kata i też jakoś się "kulają" ale to do czasu :-P

Gość automux

W BMW się udało podniesione sondy za katem oszukały kompa i check nie świeci. Ale to Twoja decyzja co zrobisz bo Ty na przegląd tym pojedziesz. ;-)

Gość Anonymous
W BMW się udało podniesione sondy za katem oszukały kompa i check nie świeci. Ale to Twoja decyzja co zrobisz bo Ty na przegląd tym pojedziesz. ;-)

Dzięki za pomoc i dorady wymieniłem katalizator i to był strzał w dzięsiątke nie ten samochód niesamowita różnica w tym co było a co jest ,był tak zatkany ze szok , kazda dorada była dobra tylko musiałem wybrać właściwą , też nie byłem pewny czy to jest właściwa ale udało się

jesli będe mógł w czymś pomóc to z przyjemnością .

Pozdrawiam serdecznie!

Gość automux

<html> <head> <title>Untitled Document</title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250"> <style type="text/css"> <!-- body,td,th { font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: #000000