Gość malakus Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Witam Mam maly problem z czujnikiem paliwa w oplu omedze b kombi z 97r a mianowicie nie wskazuje poziomu paliwa , pierwsze co zrobiłem to wymieniłem pływak na nowy ale tonic nie zmieniło wskazówka dalej na zero.Moze ktos miał juz taka sytuacje i mogłby sie podzielic rada co to moze byc za usterka.Z góry dziekuje i pozdrawiam   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 1. brak napięcia na pływaku 2. przerwa w obwodzie między pływakiem a wskaźnikiem 3. uszkodzony wskaźnik w liczniku   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość malakus Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 a jak to mozna sprawdzic   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Multimetrem poprzez zmierzenie napięć?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość malakus Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 wielkie dzieki jutro bEde szukał i sprawdzał   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartas Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 malakus, dział video poradniki słabo się nadaje na takie tematy, przenoszę.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi