Grzes997 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Ty mi tutaj nie Oops-aj tylko pracuj.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GOSKAZUK88 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Ty mi tutaj nie Oops-aj tylko pracuj. pracowalam wczoraj do wieczora z tata,dzieki tej pracy zauwazylismy,ze pod maska jak ida przewody paliwowe to jeden pod opaska jest tak popekany,ze podczas odpalenia samochodu przecieka z niego benzyna... do tego pod parownikiem 2 przewody przepuszczaja plyn...wystarczylo docisnac...jezeli chodzi o ten przekaznik od gazu to poszlam na latwizne pewien elektryk bul mi cos winien wiec nie odmowil pomocy,samochod pieknie chodzi i na lpg i na pb i nawet cos tam cyka przy przegazowa niu jeszcze jednak duzo pracy przy tym samochodzie,po prostu nie wolno wierzyc jednak ludziom,gosc gdy go kupowalismy zachwalal,ze wszystko ok,ze to wymienial tamto,a patrzac po kolei tam nic nie wymienial nic nie robil wiekszosc przewodow izolowane,a czesc poodcinane i se wystaja.nawet wskaznik paliwa nie dziala :devil:ale to wina plywaka bo kostka od pompki ok jak dotkniesz kontrolka to sie poziom paliwa unosi na wskazniku...gorzej ze wskaznikiem gazu...bo tez nie wskazuje,no ale to chyba inna strona mnie czeka JESZCZE RAZ DZIEKUJE ZA POMOC!!POZDRAWIAM   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 <html> <head> <title>Untitled Document</title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250"> <style type="text/css"> <!-- body,td,th { font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: #000000 Korzystając z okazji, życzę przejechanych dużo kilometrów oczywiście bezawaryjnie, porób wszystko tak jak powinno być i będziesz z samochodu zadowolona.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GOSKAZUK88 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Untitled Document Dziękujemy za pozostawienie informacji o rozwiązaniu problemu. Będzie to pomocne dla osób, które zmagają się z podobnym problemem w swoim samochodzie. Korzystając z okazji, życzę przejechanych dużo kilometrów oczywiście bezawaryjnie, porób wszystko tak jak powinno być i będziesz z samochodu zadowolona. Masz racje bede po kolei robic a co nie dam rady to tata lub mechanik ale w passacie raczej robi sie samemu.O SAMOCHOD TRZEBA DBAC I PIESCIC JAK KOBIETE WTEDY BEDZIE OK   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 O SAMOCHOD TRZEBA DBAC I PIESCIC JAK KOBIETE WTEDY BEDZIE OK i kto to pisze Kobieta   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GOSKAZUK88 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 O SAMOCHOD TRZEBA DBAC I PIESCIC JAK KOBIETE WTEDY BEDZIE OK i kto to pisze Kobieta Kobieta kobieta,ale nie powiesz,ze nie mam racji Milego Dnia [ Dodano: 2013-03-05, 07:23 ] O SAMOCHOD TRZEBA DBAC I PIESCIC JAK KOBIETE WTEDY BEDZIE OK i kto to pisze Kobieta Kobieta,kobieta,ale nie powiesz,ze nie mam racji Milego dnia   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Napisałem Ci prywatną wiadomość by nie zaśmiecać forum.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi