ArKos Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Jak możesz mieć problem z immo, skoro w starym aucie masz kluczyk + immo? Skoro elektronika zostaje stara a wpada tylko inny silnik, to gdzie widzisz problem, bo ja nie rozumiem?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaco204 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 W tym aucie właśnie padł mi komputer i włożyłem inny ale nie chodzi na benzynie bo imo blokuje. Właśnie stad moje zapytanie czy jak zostawię swoją wiązkę a kompa i imo przełożę od tego automata będą jakieś problemy??   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 No to fajnie, że od razu o tym powiedziałeś... Musisz do starego przełożyć: ECU czyli sterownik silnika, pętlę immo wokoło stacyjki oraz z kluczyka wydłubać transponder czyli chip do immo i wkomponować go w kluczyk w starym aucie.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaco204 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Komputer od automatu nie będzie przeszkadzał. Bedzie normalnie chodziło?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Przecież komputer z automatu zostaje w tamtym aucie razem ze skrzynią! Co ma przeszkadzać? Sterowanie silnika to jedno a sterowanie skrzyni to co innego. Pośrednio ze sobą związane ale tylko pośrednio. Po przekładce będzie dobrze.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaco204 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 czyli jak przełożę silnik, kompa , imo kolo stacyjki i z kluczyka,a zostawię skrzynie manualna razem z wiązka. Bedzie wszystko ok bez kombinacji. Sorry za moje pytania ale z elektryki jestem zielony   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Bedzie wszystko ok Tak.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi