Gość wieslaw.b Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Czy po wyczyszczeniu listwy wtryskowej Valtek jest potrzeba regulacji w serwisie LPG?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Jeśli nic nie pozmieniasz to nie ma potrzeby ponownej regulacji.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wasyl Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Waldemary są teoretycznie do kalibracji co chyba 10 tysięcy km. Po regeneracji obowiązkowo trzeba je poddać kalibracji   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fifek Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Grześ nie masz racji, kazda ingerencja w listwe czyli rozebranie jej wymaga kalibracji, robilem w serwisie LPG i zawsze ale to zawsze regulacja skoku wtryskiwacza była ustawiana.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość automux Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Tu film jak to zrobić myślę, że właściciel filmu nie będzie miał mi za złe że umieściłem na forum.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi