Gość Iwonka@ Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Witam, ze względu na mały budżet... nieoczekiwanie przyszło nam zmieniać autko rozmyślam nad powyższym modelem... Model, Typ: Opel Vectra B, Kombi Rocznik: 1999 Przebieg: 186 000 km Rodzaj paliwa: benzyna Silnik: 1598 cm³ (Moc 100 KM / 74 kW) Jak z awaryjnością i ekonomicznością? Z góry dzięki za rady   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wasyl Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Witam, ze względu na mały budżet... nieoczekiwanie przyszło nam zmieniać autko rozmyślam nad powyższym modelem... Lepiej dalej Corsą śmigać Osobiście nie wchodziłbym w ten silnik i w auto bez gazu, ale ogólnie auto jako całokształt jest bardzo godne polecenia   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 A może warto poczytać forum? http://forum.samnaprawiam.com/opel-vectra-b-combi-1999-vt1199.htm   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iwonka@ Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 dzięki poczytam a odnośnie corsy sporo by w nią wkładać - zawieszenie pozostawia do życzenia, od dołu rdza niesamowita, blachy odchodzą, do robienia przekładania kierownicza - ostatnio problemy z elektryką i niewyjaśnione turkotanie przy odpalaniu - prawdopodobnie uszczelka pod głowicą - nieźle podcieka olej więc jak ktoś kupi takie autko to będę zadowolona. Za dużo wkładania - nie jest tego wart. a myślę o benzynie bo chciałabym przerobić na gaz   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kiler Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 vectra b pod względem zabezpieczenia *anty*korozyjnego nie jest wiele lepsza od corsy, wierz mi, miałem vectre b w sedanie 2.5 v6, nie ważne jak dbałem o nadwozie jak i podwozie, regularnie czyszczone i zabezpieczane a ruda i tak zżerała co się dało, szczególnie nadkola   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Przedlifty żarło mocno, polifty dużo mniej - pisałem o tym.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi