Gość Pan68auto2000 Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Auto wkręca się na 2000 obrotów i po dłuższym czasie spada z obrotów ,odłączony czujnik temperatury .Auto golf 3 1.8 b/g punktowy wtrysk.Już wyjaśniam na benzynie jest ok ,na gazie to się dzieje na zimnym i na ciepłym, ale jakby mniej czujnik temperatury odłączony bo jest do wymiany czekam na nowy.Na obroty wkręca się ale nie zawsze. I zastanawia mnie jeszcze jedna sprawa ,na moje silnik jakby wolno spadał z obrotów ,ale urzytkuje golfa od kilku miesięcy wiec mogę się mylić.Wcześniej miałem diezla.Pozdrawiam użytkowników.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Kurde że nie można napisać więcej danych podpowiedzi, 2000 obr na czym na benzynie na gazie, silnik ciepły czy zimny, dlaczego czujnik odpięty, skoro producent go tam zamontował to musi być w instalacji w przeciwnym wypadku mogą się cuda robić na benzynie   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi