Gość grom546 Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Witam, Kupiłem dwa używane wtryski i znajomy sprawdzał mi je pod kontem elektronicznym (sprawność). Pomiar rezystencji na jedyn wyszedł 1,1 om a na drugim 1,3 om. Podobno dla tego wtrysku rozpiętość to 0,9-1,1 om. Czy to że jeden wtrysk zużywa 1,3 będzie problemem po jego zamontowaniu? Dodam że to wtrysk bezpośredni w dwoma otworami na końców który pracuje na 60V a nie na 12 podłączony przez jakiś tam kondensator (takie informacje dostałem) ori nr 036 906 036   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 kontem Konto to jest w banku. A sprawdzenia dokonuje się pod kątem. rezystencji Rezystancja czyli opór. jeden wtrysk zużywa 1,3 Nie można zużywać rezystancji... będzie problemem po jego zamontowaniu? Nie.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grom546 Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Dziękuje za poprawienie mnie w kwestii gramatycznej i merytorycznej (Swoją droga przepraszam ze rażące błędy, nic nie usprawiedliwia mojej ignorancji) jak również za szybką odpowiedź która rozwiała moje wątpliwości.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi