Gość fifek Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Panowie taki mam problem, po włączenii świateł mijania pali mi się kontrolka od długich, Właczam długie i nadal się pali. Przejrzałem instalacje i zero rezultatów wszystko wporządeczku. Pomóżcie gdzie szukać przyczyn? Na zegarach jakieś zwarcie się robi?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość automux Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Jeżeli jest tam żarówka dwuwłóknowa to mogło się przepalić włókno (np.mijania) w żarówce i spaść na drugie (drogow) i robi zwarcie, zaczął bym od sprawdzenia żarówek.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Robert, chodzi o kontrolkę na desce a nie o światło.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość automux Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Robert, chodzi o kontrolkę na desce a nie o światło. Tak i jak spadnie włókno zrobi zwarcie mijania do drogowych to i kontrolka się zapali, często w autobusach u mnie takie są anomalia. Ale wcale nie twierdze, że taki musi być i w tym przypadku.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 jak spadnie włókno zrobi zwarcie mijania do drogowych to i kontrolka się zapali No tego, to bym w życiu nie podejrzewał   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fifek Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Żarówki są ok, h4 świecą zarówno mijania jak i drogowe, wię to odpada   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość automux Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 A może jakiejś masy na desce brakuje.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi