Gość mrenias Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Witajcie jak w temacie, jeżeli choć trochę podoba się Wam mój CRX zapraszam do oddania głosu na autko. Z góry dziękuję za wsparcie mojej kilkuletniej pracy nad autkiem www.bofb.pl/uczestnik,53 link do programu z TVN Turbo: http://www.youtube.com/watch?v=fPT27CjAtDU&feature=youtu.be   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Poszło Ale mam jedno ale: podobno z tyłu masz Toyo R1R, a na aucie Vredestein'y Może ci auta podmienili, a nie wiesz?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrenias Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Arkos ty to masz sokole oko hehe faktycznie - to jest efekt funkcji kopiuj wklej, już poprawiłem - dzięki! [ Dodano: 2012-08-23, 02:11 ] Mały UP Głosujcie Czas na głos do 9 września. Autko 10 sierpnia było w top 20 więc jakieś tam szanse są Dziękuje [ Dodano: 2012-09-07, 16:58 ] To już ostatni UP tego postu. W niedziele finał, więc jak ktoś się wahał, jest to ostatni dzwonek na oddanie głosu www.bofb.pl/uczestnik,53 Dzięki!   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi