Gość fifek Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Panowie mam taki dylemacik, zamiarnowe się zaopatrzyć w nowe tarcze hamulcowe na przód do Verki. Zawsze kupowałem do aut ATE ale powerdisc nacinane są troszke drogie (w granicach 215zł tarcza). Kiedyś obiło mi się o uszy że niezłej jakości są Mikoda GT o takie: http://moto.allegro.pl/tarcze-mikoda-gt-nawiercane-calibra-vectra-b-288mm-i2286170345.html Co myślicie o tych tarczach?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Dobry wybór. Bierz. I do tego jakieś miękkie klocki, np. EBC green. Hebel jest bombowy na takim setupie.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość automux Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Co myślicie o tych tarczach? towar warty ceny   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wasyl Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Ja upalam takie w Kadecie i sprawują się miło. Zwykłe mikody też dają radę   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fifek Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 No i kupione, na razie na klockach TRW i tyle w tym temacie.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi