Gość grzema0104 Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Celem założenia nowego sterownika / komputera / do auta opel astra g - silnik X16SZR potrzebna będzie też centralka nadwozia. immo i nowy kluczyk, czy wystarczy odłączyć aku i sterownik sam się przystosuje do samochodu. Pytanie może banalne ale jestem nie kumaty w tych sprawach   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Musi być zestaw z tego samego auta, w skład którego wchodzą: - ECU czyli sterownik silnika - transponder, czyli pastylka z kluczyka - immo czyli pudełko z pierścieniem wokół stacyjki   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzema0104 Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 dzięki za podpowiedź. czyli jak kupię sam sterownik to mi to nic nie da bez pozostałych części   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość automux Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 dzięki za podpowiedź. czyli jak kupię sam sterownik to mi to nic nie da bez pozostałych części no niestety nie da   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GrzECHO Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Opcja nr 2 to zakup sterownika, ale z Car Pass'em. Ewentualnie wydobycie go ze sterownika. Odpalamy opcoma i programujemy sterownik pod nowe auto. Metoda mniej inwazyjna, ale koszta podobne. Opcja nr 3 to naprawa istniejącego sterownika. Do wyboru do koloru...   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi