ArKos Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Staram się ustalić dlaczego Ale dzięki temu będziesz zdrowszy? Daj spokój... to jest u zywany samochód mający ponad 10 lat. Powiedz mi tak szczerze, z ręką na klacie, co za różnica będzie jesli: - ustalisz, że maska była malowana po zarysowaniu gwoździem - ustalisz, ze maska była wymieniana i malowana - ustalisz, że maska była wgnieciona i pomalowana - ustalisz, że maska była malowana bo zaczęła korodować Jakaś różnica będzie? Bo w wypadku auta 2-3 letniego, to i owszem, ale w dziadziusiu? Mnie osobiście ryra, z jakiego powodu coś malowano. Ważne dla mnie jest, że auto nie zderzyło się z czołgiem, czyli jest "proste" i nie ma na nim tony szpachli...   Odnośnik do komentarza https://forum.samnaprawiam.com/topic/3493-astra-f-sedan-2001-rok-jakie-oryginalne-lampy-przednie/page/2/#findComment-19949 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość smk001 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Wiesz, dla mnie różnica żadna, ale jak przyjdzie sprzedawać to ludzie potrafią być kreatywni w wybrzydzaniu. Nie lubię wciskać kitu ludziom a poza tym jestem ciekawy co tam ukrył poprzedni właściciel. Swoją drogą gdyby nie te 60KM to bym wcale nie myślał o sprzedaniu autka dalej, dobrze mi się sprawuje i na pewno nie zauważyłem problemów wynikłych z ewentualnego dzwona. Skusiłem się, bo chociaż kosztowało mnie 5-miesięczne zarobki a przynajmniej miało 10 lat a nie 15-17 . Zainwestowałem kupę kasy to mi zależy na tym aucie po prostu, pomimo niedomagań X14NZ Wcześniej jeździłem Nexią '96 1.5 16V (pierwsze auto) którą z rozmysłem kupiłem w stanie wizualnym tragicznym (wyklepany w garażu błotnik po stłuczce, porysowana gwoździem w koło, trochę rudej tu i ówdzie) za tysiaka na dojazdy do pracy. Niestety po 3 miesiącach jakiś osioł TIRem zepchnął mnie na zakręcie do rowu i uciekł z miejsca zdarzenia a Nexia poskładała się jak scyzoryk - dobrze, ze jechałem sam, bo prawy słupek wgniotło do zagłówka. Chociaż wyszedłem bez szwanku to taka nauczka mi wystarczy aby uważać na rozbitki   Odnośnik do komentarza https://forum.samnaprawiam.com/topic/3493-astra-f-sedan-2001-rok-jakie-oryginalne-lampy-przednie/page/2/#findComment-19955 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Stary... zasada jest prosta: "nie mam auta od nowości, więc nie wiem... za mojej kadencji było to to to to i to - tyle am do powiedzenia" I po temacie. Idioty z siebie nie należy robić, zaręczać za kogoś też - teraz takie czasy, że po sądach się ciągają z byle powodu. powiesz mu że malowane od gwoździa a jak była puknięta? Co wtedy? To jest auto nastoletnie - po raz kolejny podkreślam. Jak ktoś chce kupić eksponat muzealny, to źle trafił. Nie przejmuj się. Miałem już ponad 20 aut w swoim życiu i zawsze sprzedając je podaję stan faktyczny - nie dorabiam ideologi ani nie wymyślam. Walę prosto z mostu: "Panie, nie wiem, ale jak pan chce, to mogę jakąś bajkę wymyślić na poczekaniu, tylko co to da i co to zmieni". I po temacie.   Odnośnik do komentarza https://forum.samnaprawiam.com/topic/3493-astra-f-sedan-2001-rok-jakie-oryginalne-lampy-przednie/page/2/#findComment-19957 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi