Gość MalaMi Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Siema wszystkim słuchajcie mam sprawe z tego co sądze to mam coś z silniczkiem wycieraczek,a mianowicie na 1 programie zawieszaja mi sie ogolnie dzialaja, tylko na 1 pojda kawek i nie wracaja a nie raz w polowie szyby mi stają .Macie może jakiś pomysł na to??   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 rozebrać mechanizm silnika wycieraczek pod plastikiem są styki z wyłącznika podtrzymania napięcia - mogą być zaśniedziałe lub nadpalone druga opcja to manetka przy kierownicy   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MalaMi Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Druga opcja odrazu odpada wymieniając od kierunków wymieniłam i tą ,żeby były takie same.Ale jeśli to te kable to na innych trybach by chodziły normalnie??   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość prezesik25 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 moim zdaniem wina przekaźnika wycieraczek czasowych.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MalaMi Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 W sumie możesz mieć racje , a podpowiesz mi jak to ogranąć??Tam akurat jeszcze nie dłubałam   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość prezesik25 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 najlepiej włączyć wycieraczki no i palcami trzymać na przekaźnikach, wtedy będzie czuć, który "tyknie" w momencie zatrzymania wycieraczek.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 przekaźnik czasowy podaje krótki impuls żeby ruszyły potem się wyłącza za podtrzymanie napięcia aż do powrotu na dół odpowiadają styki o których napisałem   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MalaMi Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Aha ok Arkos to zrobie jak radzisz   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kola Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 a jesli raz chodza caly czas na tych czasowych np gdy pada deszcz, a gdy np sucho to juz tylko drgna i stoja w miejscu ? (citroen c15) tez te styki beda ?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MalaMi Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Słuchajcie a propo wycieraczek niestety opcja Arkosa sie nie sprawdziła ...nadal nie wiem czemu się wieszają na czasówkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi