Gość szymon 1587cm3 Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 kontrolka tez mogla sie swiecic.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wasyl Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 myślałem ze termostat walnięty i się długo grzeje, ale termostat jest dobry. Przy wymianie rozrządu ja bym kupił nowy termostat i go założył uprzednio sprawdzając go w garnku na kuchence gazowej Bo jak Ci się zatnie za tydzień, to będziesz płakał Grono ładnych kilku osób znających Ople na pamięć Ogólnie forum jest jakieś taki prooplowe... CZEMU?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dominik9393 Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Przy wymianie rozrządu ja bym kupił nowy termostat Ale termostat jest sprawny, a ja chcę już jak najmniej dołożyć do tego auta bo już tyle pieniędzy mi zjadło... a termostat jeśli padnie w przyszłości to nie jest problem wymienić   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wasyl Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 a termostat jeśli padnie w przyszłości to nie jest problem wymienić jesteś tego pewien?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dominik9393 Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 tak bo go wyjmowałem, jest w głowicy i wystarczy odkręcić osłonkę po lewej stronie, przykręcona jest dwoma śrubami na klucz 12   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wasyl Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 tak bo go wyjmowałem A był wtedy założony rozrząd?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dominik9393 Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 nie, ale dziś założyłem i też jest dobry dostęp jutro pierwszy raz odpalę auto, jeszcze tylko muszę napiąć pasek odpowiednio, wymienić olej, filtr i płyn chłodzący nowy aaaa nie wie ktoś może czy w tej astrze układ sam się odpowietrza? wystarczy żeby zbiorniczek był otwarty? czy wąż ściągnąć??   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wasyl Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 nie, ale dziś założyłem i też jest dobry dostęp Jak uważasz, wszyscy najczęściej rozbierają rozrząd, bo gimnastyka ponoć wychodzi dłużej aaaa nie wie ktoś może czy w tej astrze układ sam się odpowietrza? wystarczy żeby zbiorniczek był otwarty? czy wąż ściągnąć?? Sam se da rade, korek możesz zostawić lekko poluzowany, a jak termostat się otworzy i dolejesz płynu, to go zakręć już normalnie   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dominik9393 Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 bo gimnastyka ponoć wychodzi dłużej Właśnie dlatego się upewniłem i na prawdę jest ok Dzięki wielkie, kończę z autem:) Autko złożone chodzi jak ta lala dzięki wszystkim za pomoc!! jak zrobię trochę kilometrów to napisze czy pomogło   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi