Gość kałuż Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Mój silnik x16sz nadaje sie do wymiany a mam okazje zakupić x16szr. Czy ten silnik podejdzie na wiązce z x16sz?? Osprzęt bedzie pasował z x16sz do x16szr?? Kompa też trzeba zmieniać?? Gdzie mogę napotkać trudności??   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Trudności żadnych. To te same silniki i tak samo sterowane. SZ ma 71kM SZR ma 75kM.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kałuż Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 ArKos, wiedziałem ze mogę na ciebie liczyć, komp może być mój z x16sz?? Dziękuje za pomoc, masz punkcika   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szymon 1587cm3 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 komp może być mój z x16sz?? Raczej musi, chyba ze chcesz kombinowac z immo   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Komp i calutką elektryke swoją zostawiasz a pakujesz goły silnik i podpinasz.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kałuż Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Czy ma ktoś pomysł jak wyciągnąc silnik x16sz nie mając haka i kanału a jak włożyć c20ne??   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 2 chłopa, rozpiąć silnik ze skrzynią, pozbyć się ciężkiego osprzętu: rozrusznik, altek, dla wygody wspoma, i targać w górę. Mówię z góry: 1.6 to pryszcz, lekki jest. Dwulitrówka z osprzętem waży jakieś 140kg więc jest co dźwigać. Bez wyciągu można se darować wkładanie dużego bloku, bo się można zayebać. tym bardziej jak jest zimno. Prawie że MISSION IMPOSSIBLE.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kałuż Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 dla pewnosci byłem w garazu i jest jakis hak, ale nie ma sprzetu żadnego zeby użyc do włożenia c20ne. Czy pasy ściągające dadzą rade?? Arkos rzeczywiście Mision imposible ale astra potrzebna pilnie bo tak to na wiosne było by robione [ Dodano: 2012-02-12, 10:18 ] pompa z X16XEL (astra f) da rade z c20ne?? podobno ma 3 bary.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi