Gość podembski2 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Witam, mam taki problem... Kupiłem vectre B z silnikiem 1.6xel nie świeciła mi się kontrolka oleju, po oględzinach żarówki okazało się że jest sprawna szukając dalej natknąłem się pod maską na czujnik ciśnienia oleju do niego była wpięta ładnie wtyczka za nią około 5 cm przewodu i koniec;/ dalej ginie, przejrzałem chyba całą wiązkę pod maską i nie mogę znaleźć reszty tego przewodu. Możecie mi pomóc gdzie go znaleźć?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 W głównej wiązce wchodzącej do kabiny w okolicy serwo hamulca. Rozbebesz izolację wiązki i odszukaj przewód o takim samym kolorze. O ile mnie pamięć nie myli to jest to czarny z zielonym paskiem.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość podembski2 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 rozebrałem całą wiązkę, wszystko jest w oryginalnych takich parcianych oplotach, więc chyba będę musiał porozcinać to, na początku myślałem że ktoś gdzieś go zawinął i wsadził gdzieś żeby w oczy nie kuło. Ale wszystko inne było nie tknięte:( będę szukał dalej...   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Ona musi tam iść, bo z tej wiązki wchodzi do kabiny i do zegarów idzie. Rozetnij tą parcianą izolację i na pewno znajdziesz.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość podembski2 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 dzięki za info liroy mówił że można na ciebie liczyć napiszę o postępach:)   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 liroy mówił Nie znam...   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi