Gość danek145 Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Witam mój scenic 1.9 DCI 120 koni 2003 rok bardzo ciężko odpala rano dopiero jak go plakiem poczęstuje to pali ale ciężko paliwo w przewodach widać jest to się nie cofa,podczas palenia wyskakuje błąd ,,EINSPRIZUNG DEFEKT''kiedyś dobrze odpalało autko ale ponad rok stało nie jerzdrzone tylko kilka razy było odpalane i pojawił się problem, jeśli ktoś miał podobny problem i go rozwiązał niech da znać co to za awaria pozdrawiam poprawiłem błąd jaki mi się wyświetla wcześniej pisałem,,indżekszyn defekt'' danek145   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 ,,indekszyn defekt'' Łelllll maj frend... Aj hew newer mit dis folt cod. Aj dont anderstend łot ju min. Mejbi łil bi beter : "indżekszyn defekt" ? A to już mówi o błędzie wtrysku. Czyli chyba szykują się wydatki. Skonsultuj to w ASO lub u dobrego fachmana od zizli.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość automux Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 danek145 napisał/a: ,,indekszyn defekt'' Łelllll maj frend... Aj hew newer mit dis folt cod. Aj dont anderstend łot ju min. Mejbi łil bi beter : "indżekszyn defekt" ? Arek jesteś genialny ty umiesz po esperanto   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość danek145 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 danek145 napisał/a: ,,indekszyn defekt'' Łelllll maj frend... Aj hew newer mit dis folt cod. Aj dont anderstend łot ju min. Mejbi łil bi beter : "indżekszyn defekt" ? Arek jesteś genialny ty umiesz po esperanto Panowie jeśli ktoś nie jest w temacie to nie bawmy się w poetów j/w piszmy konkretne odpowiedzi pozdrawiam   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 piszmy konkretne odpowiedzi A co tu widzisz "niekonkretnego": to już mówi o błędzie wtrysku. Skonsultuj to w ASO lub u dobrego fachmana od zizli.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość automux Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Co się złościsz napisałeś ,,indekszyn defekt'' ja dedukowałem jaki lepiej będzie pasował (ignition czy injection) a Arek od razu wpadł więc pogratulowałem koledze. Coś nie tak?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi