Gość Anonymous Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Okolo miesiaca temu kupilem samochod mitsubishi carizma 1,8 gdi mam problem z wrzucaniem tylnych biegow to jest dwujki i biegu wstecznego biegi te czasem wchodza a nie dzialaja a czasem jest je po prostu trudno wrzucic . Dodam jeszcze ze zaraz po zakupie zamontowalem blokade skrzyni biegow czy jest mozliwe ze przy zakladaniu mi cos sknocili ??   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Dodam jeszcze ze zaraz po zakupie zamontowalem blokade skrzyni biegow czy jest mozliwe ze przy zakladaniu mi cos sknocili ?? Jeśli przed montażem blokady wszystko było ok to masz źle wyregulowane sterowanie skrzyni myślę że można tam cały mechanizm przesunąć doświadczalnie do przodu i powinna być poprawa ale nie wiem jak się będzie zachowywać blokada, jeśli robił to jakiś warsztat proponuję odwiedzić go z reklamacją z tekstem że przed montażem blokady wszystko było ok   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzelek1993 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Witam mam problem ze skrzynia biegow volvo s40 1.8 benzynka mianowicie ciezko wgl właczyc wsteczny i jednynka moze byc przyczyna delikatnie wyrobiona tulejka laczaca mieszek biegow pod autem z drazkiem wzdluznym ?? czy raczej wina zanieczyszczonego i zuzytego plynu...??   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szymon 1587cm3 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Automat czy manual? moze byc przyczyna delikatnie wyrobiona tulejka tak czy raczej wina zanieczyszczonego i zuzytego plynu...?? na moje nie.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzelek1993 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 manualna czyli jutro musze gdzies sie rozejrzec po sklepach za takim cudem tylko czy to jest dostepne w sklepach czy serwis z takim drobiazgiem??   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi