Gość miro1968 Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 witam ,posiadam omege2.5td,mam ,problem ,zauważyłem ,rozładowujący się akumulator ,ładuje ,zakładam ,następny nic ako wporzo,ale ,gdy włącze radio lub jest poprostu na światłach siada,a klema od minusa się grzeje ,jest gorąca,nie mierzyłem napiecia niemam ,czym ,ale gdy dodam gazu światło w kabinie jasniej świeci prosze o pomoc   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Teak Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 jeśli klema się grzeje to masz gdzieś zaśniedziałe bądź w stanie krytycznym przewód od klemy, rozetnij izolacje i sprawdź stan przewodu.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Wymień klemę fabryczne zaciskane sie po czasie luzują a co za tym idzie grzeją.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miro1968 Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 dzięki sprubuję dzisiaj,pozdrawiam   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi