Gość at0m555 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Witam, Przy wlaczeniu nawiewu caly smietnik wlatuje mi do srodka, tutaj akurat zauwazylem nasiona drzewa, pod ktorym stawiam samochod.. Zauwazylem tez, ze guma (uszczelka?) pod szyba na koncach jest odgieta i zbiera sie tam sporo syfu. Mechanik twierdzi, ze wymienil mi filtr kabinowy (ten za schowkiem). Podobno w astrach z klimatyzacja jest drugi filtr [?] Astra II HB 2.0 benz, rok prod. 1997 Interesują mnie: 1) Czy w ogole jest drugi? 2) Jaki to jest filtr dokladnie? 3) Gdzie go kupic? 4) Jakis manual jest? Dodatkowe pytanie: 5) Na 3,4 biegu nawiewu cos mi strasznie wpada w rezonans - co to moze byc? Czasem ustaje na chwile jak pokrece na zmianie kierunku nawiewu (szyba, nogi, itp.). Pozdrawiam, at0m555   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość viking81 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Sprawdź czy napewno zamontował ten filtr   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Czy w ogole jest drugi? Jest tylko jeden <html> <head> <title>Untitled Document</title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250"> <style type="text/css"> <!-- body,td,th { font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: #000000 http://forum.samnaprawiam.com/wymiana-filtra-kabinowego-dezynfekcja-klimatyzacji-astra-g-vt2081.htm?highlight=astra+filtr   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość at0m555 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Teamat widzialem, czytalem. Ale dzieki za info odnosnie ilosci filtrow.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi