Gość punciak Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Zregenerowałem parownik auto odpaliłem przejechałem się i jest ok pomimo ze polowe części zostało(zimeringi podkładki itd) Auto już na zimnym ma normalne obroty nie gaśnie itd jak to się działo wcześniej ,kiedy jechać na regulacje? Czy jak przejadę jakiś dystans np 20-50km membrany się "ułożą" czy od razu? czy mogę jechać z uszkodzona sonda lambda? podejrzewam ze uszkodziła się poprzez parownik bo dawał zła mieszankę parownik zrobiony sonda już zamówiona. Auto paliło 11l pali 16l silnik 1,6 instalacja landi   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Pojeździ troszkę co membrana się poukłada potem zamontuj nową sondę i na regulację.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość punciak Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Sundę będę miał za 1- 1,5 tygodnia ....A z zepsuta ustawi mi poprawnie?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Nie wiem jaka masz instalację i czy nie są potrzebne sygnały z sondy do centralki LPG jeśli tak to może być regulacja nie poprawna i lepiej poczekać, możesz też podjechać do gazownika i zapytać czy z uszkodzoną sondą zrobi poprawną regulację.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi