Gość Dawid Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Kupiłem Vectrę B 99r 2.0 diesel 101KM. Jakie jest oznaczenie tego silnika? X20DTH czy Y20DTH? Trzeba będzie filtry kupić więc przyda się wiedzieć co jest pod maską   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 <html> <head> <title>Untitled Document</title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250"> <style type="text/css"> <!-- body,td,th { font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: #000000   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawid Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Tyle tam tego, że aż ciężko znaleźć Sorki za głupie pytanie - znalazłem odpowiedź X20DTH   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość silvo44 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 znalazłem odpowiedź X20DTH ... to popraw dane w profilu ... ... sorry - tam jeszcze jest F-ka ...   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawid Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 tak tak, bo asterka też jest i zostanie prawdopodobnie aż do jej śmierci.. no chyba że mnie przeżyje   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość djtrupek27 Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 wiesz kolego vectra ma to do siebie ze kilka oznaczen jest ... roznia sie jedna literka badz jedna cyferka ... najlepiej podawac w takim przypadku pełna nazwe autka i moc silnika   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi