Gość krzysiek007 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 ostatnio zauważyłem ze po odpaleniu samochodu cały się trzęsienie i chodzi jak ciągnik czasem ujechać nie idzie tak go szarpie do ok 1km z wydechu wyraźnie dochodzi odgłos przerywania dziś sprawdzałem świece na włączonym samochodzie po-kolei ściągałem kable, za każdym razem samochód sie dławił lecz gdy ściągałem z 4 świecy samochód nawet nie drgnął powtórzyłem to i nic powiecie mi o co tu chodzi??   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Nie pali czwarty cylinder warto sprawdzić świece, kabel wysokiego napięcia, kopułka palec rozdzielacza, ale przewiduje albo kabel lub kopułka do wymiany.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawid Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 zamień 4 świecę z inną i sprawdź czy będzie kuleć na innym garze. Jeżeli nic się nie zmieni to podmień 4 kabel z innym.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi