Gość esiu Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Witam mam astre 3 i mam problem z centralnym zamkiem niedziała po naciśnięciu guzika w kluczyku,ale działa gdy wkładam kluczyk do zamka.Jak rozłącze akumulator to wszystko działa ale przez jakiś czas,kiedy niedziała to jak przekręce stacyjke to działa ale przez chwile. Wymiana baterii niepomogła,zapasowy kluczyk działał przez pare dni prosze o pomoc z góry dzieki.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Rozpocznij od wymiany baterii w kluczyku   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość esiu Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Dzieki bardzo wziołem zapasowy kluczyk i działa   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 <html> <head> <title>Untitled Document</title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250"> <style type="text/css"> <!-- body,td,th { font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: #000000   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość esiu Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Witam mam astre 3 i mam problem z centralnym zamkiem niedziała po naciśnięciu guzika w kluczyku,ale działa gdy wkładam kluczyk do zamka.Jak rozłącze akumulator to wszystko działa ale przez jakiś czas,kiedy niedziała to jak przekręce stacyjke to działa ale przez chwile. Wymiana baterii niepomogła,zapasowy kluczyk działał przez pare dni prosze o pomoc z góry dzieki.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Spróbuj zaprogramować kluczyki od nowa, skoro samym kluczykiem potrafisz zamknąć a pilotem nie to może być wina samego pilota lub jego programowanie do centralki.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi