Skocz do zawartości

Kupiłem CR-V '97 2.0 128KM + LPG - kilka pytań

Rekomendowane odpowiedzi

Koledzy a orientujecie się może, czy wał napędowy z anglika będzie pasował do mojej Hondy? No i czy jest jakaś różnica między skrzynią automatyczną a manualną jeżeli chodzi o wygląd czy kształt tego wału?

Między automatem a manualem może być różnica w długości wału - tak jest np. w Oplu Omedze i kilku innych autach.

Z angola wał będzie taki sam - nie spotkałem przypadku aby nie pasował w jakimkolwiek aucie.

• 3 miesiące temu...
Gość Anonymous

http://www.facebook.com/kelban poszukaj opon maja tez fele ,na moim terenie zima czasem ciezka i juz niejednokrotnie sie przekonalem ze na zime konkret zimowka uratowala mi przyslowiowo zycie ,pamietaj zawsze opona to podstawa !!!! to wazne mi przy 140 strzelila opona na autostradzie ---hmm zyje i jest ok ,kolega mial mniej szczescia tez mu strzelila tez na autostradzie u niego ok ale auto od razu na lawecie do kasacji poszlo .wiec nie kupuj uzywek .jedne nowe na lato i jedne nowe (dobre)na zime ze swojego doswiadzczenia moge ci doradzic a zobaczysz ze bedziesz zadowolony ,pozdr art

[ Dodano: 2011-06-09, 16:14 ]

witaj w sprawie opon zadzwon pod ten numer509-726-222 doradzi ci w sprawie opon badz alusow

[ Dodano: 2011-06-09, 16:17 ]

witaj kolego w sprawie opon zadzwon pod ten numer 509-726-222 doradzi ci co do opon czy felg ma spory wybor

jeździsz po terenie ? jeśli tak to poczytaj o oponach terenowych bo na letnich czy zimowych to nie pojeździsz nawet w lekkim terenie

... ,na moim terenie zima czasem ciezka ...

jeździsz po terenie ? jeśli tak to poczytaj o oponach terenowych bo na letnich czy zimowych to nie pojeździsz nawet w lekkim terenie

Czytaj ze zrozumieniem