Gość volvomaniak Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Wczoraj na chwile zostawiłem auto na parkingu, po ponownym odpaleniu auta nie zgasła kontrolka płynu chłodzącego, w książce serwisowej wyczytałem że to "niewystarczający poziom płynu chłodzenia silnika". Sprawdziłem poziom płynu wszystko ok. auto podczas jazdy utrzymuje normalna temp. Może jakiś czujnik wysiadł.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 najprawdopodobniej czujnik zdechł spróbuj go wymyć w nitro albo sprawdź wtyczkę - często działa to na zasadzie: brak połączenia (np zdjęta wtyczka) to świeci jeśli styki zaśniedziały to może cudować   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość volvomaniak Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 A nie wie może kolega gdzie jest ów czujnik?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArKos Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 w oplach jest wsadzony od spodu w zbiorniczek, ma osobną wtykę w innych autach widywałem w korku zerknij, na pewno go dasz radę zlokalizować   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Klajusz Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 w oplach jest wsadzony od spodu w zbiorniczek, ma osobną wtykęw innych autach widywałem w korku zerknij, na pewno go dasz radę zlokalizować Dokladnie pod zbiorniczkiem, łatwo się do niego dostać i cięźko nie zauważyć. Pozdrowionka   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi