Gość BOMBA63 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 audi a6 c5 sedan mam taki problem przestało mi radio grac na trasie (same szumy) podłączyłem do vag i wyszedł błąd anteny ( nie pamietam nr) sprawdzałem wtyk przy radiu wygląda ok ale niewiem jak sie zabrac do drugiej koncówki anteny nawet nie wiem gdzie ona jest (zaznaczam ze niemam zewnetrznej anteny musi być gdzies wewnatrz auta lub na szybie ) aby miernikiem sprawdzic czy niema przebicia podobno jest jeszcze wzmacniacz ale tez nie wiem gdzie on sie znajduje mam prosbe jezeli ktos wymieniał kabel antenowy lub wzmacniacz prosiłbym o opis jak i gdzie co mam zrobic   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Antena na 99% jest wkomponowana w tylnej szybie razem z paskami ogrzewania, ale myślę że taniej będzie zastąpić oryginalną antenę nową przyklejaną na szybę, która nie koniecznie musi być na szybie można ją praktycznie wszędzie schować, ale na pierwszym miejscu sprawdził bym czy te radio zagra na inne antenie z doświadczenia wiem że często w radiach samochodowych siadają głowice W-CZ tworzą się zimne luty etc i radio nie zagra.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi