Gość pijok190 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Moje Polo IV 1.2 2007r. 80 tyś. przejechane. Mam problem z tylnym zawieszeniem podczas jazdy słychać stukanie na każdej nie równości. Pomyślałem na początku że to coś w bagażniku się obija więc wyjąłem wszystko ale to nic nie dało. 2 lata temu robiłem amortyzator po stronie kierowcy z tyłu bo się wylał olej, ale oczywiście zrobiłem tylko jeden bo lenistwo itd. szkoda gadać hehe nagrałem filmik z tych stuków będę wdzięczny z góry za każdą poradę.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sosik1111 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 kolego ten amorek to jaka firma jakiś lepszy ? po odgłosach to słychać że to on puka podpowiem ci iedno odkrećgo u góry w kielichu i sprawdż czy nadal puka jesli nie to wina amorka [ Dodano: 2016-02-09, 18:55 ] dodam że miałem to samo był luz w amorku i stąd te stukanie [ Dodano: 2016-02-09, 18:57 ] dodam że nowe to nie znaczy że długo wytrzyma   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pijok190 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 dzięki wielkie jutro tak zrobię bo dzisiaj kurde dopiero z roboty wróciłem i nie mam już ochoty jak coś to dam znać jutro yyy nie pamiętam jaka to firma była ale na pewno był już zmieniany raz z tej samej strony. [ Dodano: 2016-02-11, 11:18 ] Okręciłem amortyzator zakręciłem koło no i dźwięku bez amortyzatora nie ma. Także raczej to była jego wina.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi