Gość MAREK 75 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Witam wszystkich , mam wyciek płynu z układu wspomagania kier , wyciek zauwazyłem na rurce która idzie od pompy wspomagania ( niewiem jak ta rurka sie fachowo nazywa). Czy tą rurkę można zaspawać czy na przykład zakleić poxiliną??   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fifek Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 MAREK 75, podejrzewam że jest ona aluminiowa, ja osobiscie kupił bym gdzieś na szrocie ale jak chcesz to ryzykuj, wyjmij rurkę z auta i zawieź zamontuj i bedziesz wiedział do punktu gdzie alu spawają zamontuj i bedziesz wiedział czy dalo radę. Poxylina odpada to sprawa chwilowa.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bobekas85 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 spokojnie da sie naprawic, koszt ok 100 zł i masz pewnosc ze pochodzi   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi