Gość tar-michu Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Wszystko sie da tylko pytanie brzmi:1. kto to ogarnie w kwestii elektryki, a jest tego niemało 2. kto zapłaci za piasty z koronkami do ABS i przeguby do przodu 3. ile to wyniesie (wartość auta?) W sobotę jadę po Vectrę GT 2.0i 16V bodaj że z 1993roku (niestety silnik jest do wyrzucenia, a kasta to ser szwajcarski zdrowo pobijany) między innymi ma pełną elektrykę i hamulce z ABS'em.... nada się na dawce dla mojej 1. Co do elektryki da się z to ogarnąć mam pod ręką elektromechanika ) 2. Piasty, koronki i przeguby to mały pikuś są sklepy, ma się kasę "odłożoną na samochód", ewentualnie posłużą dobre części z GT 3. Vici GT zabieram w rozliczeniu ( koleś wisi mi 500pln ) swoją już jakiś czas mam [ Dodano: 2013-02-13, 16:18 ] Dla ciekawskich Vectre GT 2.0i przyprowadziłem rozebrałem i ..... przekładka układu hamulcowego nie miała sensu ponieważ tarcze i klocki hamulcowe w GT były strasznie dotyrane, w mojej były wymieniane w grudniu tak więc założyłem tylko dobrą pompę i hebelki brzytwa   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi