Gość koksik360 Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Witam mam problem tego typu: mój środek transportu jest zagazowany niczym oswiencim ostatnio wracajac do domu brakło mi gazu a benzyny miałem z 5l zaczeła zapalac sie rezerwa i ni z tad ni zowąd samochód zaczoł szarpac... poprawiłem przewody zapłonowe.. zapalił przejechał 500m i znów było buuuuu uu uuuu uu i stoje.... zeby mógł jechac zaczołem poprawiac co kawałek przewody zapłonowe.... dzisiaj rano kupiłem nowe + świece NGK na gazie chodzi cudownie a na benzynie czasem sie zadławi znowu... mysle ze problem tkwi w małej ilosci paliwa w zbiorniku z powodu rzucania samochodem na nierównej drodze... przy właczeniu zapłonu słychac pompke... odpala normalnie ... tylko mam poczatek rezerwy kontrolka miga tzn ze paliwo sie buja krótko mówiąc moze istnie taka mozliwosc ze pompka sie zapowietrza pobierajac paliwo ?? zalezy mi na szybkiej odpowiedzi PLISSSS   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość automux Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 dolać paliwa i wymienić filtr paliwa pewnie nigdy nie mieniany (jak to w benzynie bywa) lub pompka zapchana brudem   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość koksik360 Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 zapomniałem napisac ze wymieniłem filtr... czyli zostaje pompka ?? gdzie sie przewaznie zapychaja pompki ??   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość automux Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 wyjmij ją i tam jest sitko, nie da się nie zobaczyć brudu   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość koksik360 Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 ok dzieki wielkie jestem ci winien flache jutro bede działał   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość automux Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 spoko napisz co ci wyszło   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość koksik360 Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 ok   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość automux Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 ja w seicento miałem to samo http://forum.samnaprawiam.com/wymiana-zbiornika-paliwa-czyszczenie-pompy-paliwa-seicento-vt3465.htm   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość koksik360 Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 ale zeby wyjąc pompke w uno nie musze chyba spuszczac ani wyjmowac zbiornika ?? po prostu wyciągam gurą czy to jest jakos w innym miejscu bo dopiero sie ucze hehe   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość automux Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 u mnie podniosłem kanapę i tam pokrywę u ciebie powinno być podobnie, nic nie spuszczasz i zbiornika nie wyciągasz. Ja wywaliłem zbiornik bo sito było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi