Gość krystian Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Witam Mam passata 2.0 8v dużo pali i jest slaby na benzynie jak i na gazie i czasami ma tylko 4tys obr moze mi ktos w tym pomóc   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maliniak123 Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Układ zapłonowy ( świece , przewody, kopułka z palcem) kiedy był zmieniany ??   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość automux Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Jeżeli sprawdzisz świece przewody i kopułkę, sprawdź sondę lambda ona czyta skład mieszanki paliwowo - powietrznej tutaj masz poradnik jak to wykonać ... http://forum.samnaprawiam.com/silnik-sprawdzanie-czujnikow-osprzetu-silnika-vt974.htm lub uszkodzony masz przepływomierz z ruchomą łopatka on prawdopodobnie jest zintegrowany z czujnikiem temperatury powietrza.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krystian Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 kable kopulke i swiece zmienialem tydz temu.Dzis rano nie chcial mi odpalic dopiero za 10 razem zapalil i juz chodzil,dodam jeszcze ze kopci i smierdzi z wydechu jak nie spala.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość automux Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 dodam jeszcze ze kopci i smierdzi z wydechu jak nie spala. A czym śmierdzi olejem?a może płyn z układu chłodzenia Ci idzie przez uszkodzoną uszczelkę w głowicy i zbiera się na świecy wtedy też jest problem z odpaleniem.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krystian Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 to jest taki zapach ze az szczypie w oczy trudno to tak opisac ale moim zdaniem to nie jest olej bo sprawdzam codziennie i sie utrzymuje tyle ile bylo plyn tez stoi w miejscu.Jeszcze nie napisalem ze byly wymieniane wtryski cala listwa i zostaly zalozone stare uszczelki nie wiem czy to ma cosw do tego czy nie   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość automux Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Podepnij się miernikiem pod sondę i zobacz skład mieszanki może przelewa ci wtrysk.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi