Gość Michaszek93 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Witam, Wybieram się niedługo na wymianę oleju i nie mogę zdecydować się jaki olej wlać. Opel astra F 1995 ma 192 tyś. przebiegu. Nie wiem jaki olej jest wlany teraz ponieważ kartka która była przyczepiona niestety dostała nóg . Chciałbym się poradzić czy wybrać olej 10 czy 15 W40. Auto ma silnik benzynowy (bez gazu) 1.4 o mocy 44kW.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość somebody777 Opublikowano 2 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 to nie polonez lej 10w40. 190kkm to nie jest straszny przebieg jak ktoś dbał, Moja asteroida przy 460kkm jeździ na 5w40   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MegaMotors Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Spokojnie półsyntetyk 10w40 wystarczy, akurat w kwestii dobru konkretnej marki możemy pomóc bo zajmujemy się tym na co dzień.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adam1954 Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Czyżby następna reklama ?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi