Gość Bartas Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Zestaw mieszków kupiony za 15zł. Do odkręcenia mam tylko 4 śrubki. Następnie wyciągamy schowek pociągając w miejscu wskazanym strzałką. Mieszek ręcznego jak i lewarka zmiany biegów jest na plastikowej ramce, osadzone są one na zatrzaski także wyciągamy zdecydowanym ruchem (ale z czuciem żeby nie połamać). Stare mieszki ściągamy u mnie były lekko podklejone na ramkach, mój mieszek (stary) wyszedł bez rozcinania przez główkę lewarka. Nowe, w zależności jakie mamy na gumki bądź na opaski (wszystkie zakładamy bez problemów, na lewarek miałem z gumką od dołu i na opaskę u góry, zakłada się ją z zamkniętymi oczami (nie dawałem kleju), zakładamy z ramką mieszek na lewarek, aż usłyszymy zatrzaski (wskakujące w swoje miejsca), górę zaciskamy opaską najlepiej koloru czarnego, końcówkę obcinamy. Następnie mieszek ręcznego, troszkę więcej wysiłku, mianowicie w miejscu zatrzasków zrobiłem ostrym śrubokrętem otworki i zaciągnąłem (tą imitację skóry) na zatrzaski Dodatkowo wzmocniłem mocowanie na górnej części ramki plastikowej, naciągając mieszek (zrobiłem dziurkę) i dałem opaskę plastikową. Wszystko bez kleju założyć na zatrzaski, zacisnąć opaskę, włożyć schowek podłokietnika i poskręcać. Autor: axk Źródło: http://forum.omegaklub.eu   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi