Skocz do zawartości

MB A190 nie pali od "strzała"


Gość urqis243
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

od pewnego czasu borykam się z problemem z odpalaniem samochodu i nie wiem co może być jego przyczyną, może macie pomysły/ sugestie.

 

W samochodzie wymieniono ok. roku temu:

- pompa paliwowa wraz z filtrem

- cewka z kompletem świec

- czujnik położenia wału korbowego

- z tydzień temu nowy płyn do chłodnicy

- akumulator wymieniony końcem 2015, ale sprawdzony niedawno i jest dobry.

 

Jutro jade podpiąć pod komputer po raz kolejny. Troche poczytałem i zostały mi do sprawdzenia 2 czujniki m.in temperatury cieczy chłodniczej i powietrza dolotowego. Mam nadzieje, że jak coś jest z nimi nie tak to wyjdzie to na kompie.

A jak nie to może coś z wtryskami albo ze slabym ciśnieniem paliwa.

 

 

Podpięty pod komputer i wyskoczył tylko ten błąd: p0600 can usterka komunikacji z ESM electronic selector module - nieciągły

 

Pozdrawiam Paweł.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
 Udostępnij

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.