Gość urqis243 Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Witam, od pewnego czasu borykam się z problemem z odpalaniem samochodu i nie wiem co może być jego przyczyną, może macie pomysły/ sugestie. W samochodzie wymieniono ok. roku temu: - pompa paliwowa wraz z filtrem - cewka z kompletem świec - czujnik położenia wału korbowego - z tydzień temu nowy płyn do chłodnicy - akumulator wymieniony końcem 2015, ale sprawdzony niedawno i jest dobry. Jutro jade podpiąć pod komputer po raz kolejny. Troche poczytałem i zostały mi do sprawdzenia 2 czujniki m.in temperatury cieczy chłodniczej i powietrza dolotowego. Mam nadzieje, że jak coś jest z nimi nie tak to wyjdzie to na kompie. A jak nie to może coś z wtryskami albo ze slabym ciśnieniem paliwa. Podpięty pod komputer i wyskoczył tylko ten błąd: p0600 can usterka komunikacji z ESM electronic selector module - nieciągły Pozdrawiam Paweł.   Odnośnik do komentarza https://forum.samnaprawiam.com/topic/7375-mb-a190-nie-pali-od-strza%C5%82a/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi