Gość komp165 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 witam czy moze mi ktos polecic jakis tester diagnostyczny w miare tani za pomoca ktorego zczytam bledy w mojej reni. Mam Renault megane2 z 2003r 1.9   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sina12 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 taki tester jest drogi usługa jest tańsza   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szneru Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 ELM327 coś Ci powinien pokazać. Miałem go tylko chwilę więc nie mam pewności czy łączy się z wszystkimi modułami.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maniek765 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Chcesz czytac bledy silnika czy wszystkich modulow? ELM327 odczyta tylko silnik.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komp165 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 najlepiej wszystkie a moze jest jakis program   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil55 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 do reni to najlepszy clip tylko nie wiem co myslisz piszac nie drogi   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TomekSaracen Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Możesz skontaktować się z firmą Jaltest. Może u nich znajdziesz dobrą ofertę, choć nie jestem pewien czy zajmują się samochodami osobowymi. Po prostu kumpel mi mówił, że ma z tego sprzęt   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi