Gość Mroku Opublikowano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Witam wszystkich. Mam mały problem z prędkościomierzem po przejechaniu około 2 km od odpalenia samochodu przestaje działać a do tego na zakrętach wskazówka poziomu paliwa spada do rezerwy i odrazu wraca do prawidłowej wartości. Samochód to passat b5fl 2002 r. 1.9 TDI 130KM automat Ponoć winny jest czujnik prędkości ale nie mogę go zlokalizować na tej skrzyni biegów. Z góry dziękuję za pomoc.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sosik1111 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 https://www.google.pl/search?q=passat+b5+automat+czujnik+predkosciomierza&biw=1536&bih=766&tbm=isch&imgil=YBUbgMi1O-6JzM%253A%253Bt0IZt3c6l   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mroku Opublikowano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Wiem jak wygląda ów czujnik, u kolegi w manualu go zlokalizowałem a u siebie w automacie za groma go nie mogę znaleźć. A jednak go znalazłem za 4 podejściem   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi