Gość Voodki Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Witam. Jaki olej mam wlać do Renault laguna 2.0 benzyna 1994r   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GrzECHO Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 75W-80 GL-4 Wchodzi 3,1 litra.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ucando Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Jeśli mogę coś polecić od siebie to spośród tych https://www.ucando.pl/szukaj?text=75W-80+GL-4+ dobrym wyborem będzie Castrol Syntrans. Bardzo wysokiej jakości olej do skrzyni biegów.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buzdygon Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 ja używam Liquid Molly, które możesz dostać np. w punktach sprzedażowych Lucart i wszystko hula tak jak powinno   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi