Gość witek1985 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Witam, posiadam golfa III HB 95 r i potrzebował bym jakąś szczegółową instrukcję, najlepiej z obrazkami i opisem, jak zdemontować tylni zderzak w moim aucie. Ostatnio trafiłem w latarnię i lewy bok zderzaka się wysunął ze ślizgu i dość sporo odstaje od karoserii. Rozumiem że nie ma możliwości założenia tego na ślizg bez całkowitego demontażu zderzaka? Pozdrawiam   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GrzECHO Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Fotka nie moja (z forum gebelsa), ale wszystko ładnie widać: Śruby od strony bagażnika są pod zaślepkami, żeby dostać się do tych od zewnątrz, trzeba będzie położyć się lub użyć podnośnika/kanału..   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość witek1985 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Dzięki kolego właśnie o to mi chodziło wszędzie gdzie szukałem był tylko demontaż przedniego zderzaka. A te cztery śruby pod klapą pewnie są pod tą listwą plastikową która idzie wzdłuż bagażnika pod klapą. Jutro ją zdejmę i zobaczę. Ja muszę tylko lewy bok wsunąć w ślizgacz więc może obejdzie się bez całkowitego demontażu   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi