Gość longin1983 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Witam czy te felgi podejdą do vectry b 15cali 7j ET38?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mechanik51 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Podejdą bez problemu. Nawet ET39 dałoby radę. Możesz brać spokojnie. http://kosmaczewski.eu   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość longin1983 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Felgi są już w piwnicy, czekają na lato. Bardziej sie martwiłem o j7:/ Zalecane j6, chcę z mienić bo na 14 trochę dziko wygląda   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mort Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Felgi są już w piwnicy, czekają na lato. Bardziej sie martwiłem o j7:/ Zalecane j6, chcę z mienić bo na 14 trochę dziko wygląda Hehe, wyobrażam sobie:) wrzuć zdjęcia latem autka na nowych felgach:) a które w końcu wziąłeś j7, czy j6? dobre-betonowe-szamba.pl   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość longin1983 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 A oryginalne 15 z corsy j6   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi